BBQ team Serious Hot Fools
Catering, Workshops, Wedstrijd en Demonstraties. 

Lunch en Buffet

 

Voor een vaste prijs van €10,00 (lunch) of €28,95 per persoon een heerlijk buffet inclusief bijgerechten. U kunt kiezen uit 4 hoofdgerechten met de optie om dit uit te breiden. Elk gerecht extra is €4,85. We komen dit graag ter plekke bereiden. 

Heeft u de wens om ook de horeca te laten verzorgen? Ook dit is mogelijk. Graag brengen we u van de opties op de hoogte.

Lunch

-       Ceasar Salade met gegrilde Tonijn en boerenbrood

-       Ceaser Salade met gegrilde Kip en boerenbrood

-       Gazpacho soep met Bruschetta en Pancetta 

Hoofdgerechten.

Slow Cooked Pulled Pork: Heerlijk vlees van de schouder van een scharrelvarken, ‘Bosten style’ ingesmeerd met onze eigen kruidenrub. Aangeboden met huisgemaakte BBQ saus en op een broodje met coleslaw. (voor het buffet in mini formaat)
of

Black Angus Hamburger: De lekkerste hamburger gemaakt van 100% Black Angus rundvlees, geserveerd op een ambachtelijk broodje met onze eigen tomatenrelish saus. (voor het buffet in mini formaat)
of

Sweet of Spice Ribs: Spareribs volgens traditioneel Amerikaans recept, met vlees zo zacht, dat het zo van het bot afvalt.
of
Honey Chicken Wings: Kippenvleugels gemarineerd in honing. Sticky fingers alert, maar wel oh zo lekker!

of
Picanha: Malse picanha. Hot & fast gegaard op onze grill en alleen gekruid met peper en zout; meer is er niet nodig!
of
Smoked Salmon: Vers gemarineerde en gerookte zalm van de beste kwaliteit. Zo zacht heb je zalm nog nooit gegeten.
of
Shrimps on a Stick: Garnalenspiesen met knoflookmarinade; blijft een van onze favorieten. Of
Goatcheese with unions; Taartjes met geitenkaas en een port-uienchutney
Of
Asian Tuna; Gegrilde tonijn met wakame salade en afgetopt met wasabi soja en wasabi mayonaise

Bijgerechten.

Coleslaw: Amerikaanse koolsalade.

Potato Salad: Romige aardappelsalade.

Green Salad: Groene gemengde sla met garnituur en dressing.

Sauces: Ambachtelijke barbecuesaus & knoflooksaus.

Bread: diverse verse broden

Corn on a cob: Zoete maïs


Minimaal 40 personen