Serious Hot Fools
      BBQ catering, workshops, wedstrijd en demonstraties. 


Demonstratie & Workshop

Zoekt u op eigen terrein of op een door ons verzorgde locatie een demonstratie of workshop?? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Demonstratie

Productdemonstratie; Hoe mooi is het om uw producten (vlees, vis, groente, fruit, kaas, deeg etc.) aan te prijzen door middel van een demonstratie van diverse BBQ's.

Demonstratie van diverse BBQ's; Wilt u aan uw braderie of feest iets extra toevoegen? Dit is zeker mogelijk. Van klein tot groot materiaal.

Thema demonstratie; Zoekt u een leuke aanvulling voor uw Amerikaans-, Frans- en/of Aziatisch themafeest. We nemen graag de tijd om met u hiervoor een passende demonstratie te bedenken. 

U kunt ons bereiken via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. 

Workshop

Bij de workshops passen we het niveau aan naar de kennis van de groep. Van beginners tot gevorderden. De workshops zijn te verdelen in de diverse richtingen; Culinair, Hot&Fast, Low&Slow, brood en gebak of pizza. Hierbij maken we natuurlijk gebruik van diverse BBQ's of op open vuur. (we maken 'nog' geen gebruik van Green Eggs of Black Bastards) 

Aanvragen zijn mogelijk via onderstaand formulier We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden en wensen te bespreken.