Serious Hot Fools
Specialisten in culinaire en American style BBQ

Culinaire BBQ wedstrijden

Ons team doet nu voor het vierde jaar mee aan de wedstrijden van SBWN. Meer info op http://sbwn.nl. De afgelopen 3 jaar waren voor ons zeer succesvol. We zijn er trots op dat we elk jaar de 2de plaats landelijk hebben binnen gesleept. We gaan ons best doen om ook in 2021 successen te behalen en doen ons best om nu eens bovenaan te eindigen. 

 

Culinaire BBQ wedstrijd Zwolle 2022

In 2020 en 2021 was het niet mogelijk om de wedstrijden te organiseren. De regelgeving maakte het niet mogelijk om de wedstrijden neer te zetten zoals we gewend zijn. Doelstelling is naast de wedstrijd om ook bezoekers en toeschouwers mee te nemen en te enthousiasmeren in het barbecuen. 

De BBQ wedstrijd 2022 in Stadshagen staat wel weer op de agenda. Een speciaal jaar doordat het festival zijn 20ste editie viert. Ook voor de wedstrijd betekend dit dat we wat speciaals gaan neerzetten. Helaas vond het niet in 2020 en 2021 plaats en gaan we het nog specialer neerzetten. 

Welke teams zullen er dit jaar meedoen?  Deelnemers staan onderaan deze pagina.

De wedstrijd in Stadshagen telt officieel mee voor het beste culinaire BBQ team van Nederland van de SBWN. Het kampioenschap bestaat uit meerdere wedstrijden in Nederland waarvan de 5 beste scores meetellen. De teams ontvangen van de organisatie vlees, vis, kip, groente of fruit. De teams dienen in de daarvoor gestelde tijd 4 gerechten af te leveren aan een driekoppige jury, bestaande uit ervaren horeca ondernemers en BBQ specialisten.

8 weken voor de wedstrijd laten we weten ingrediënten we aanbieden.


Wil jij met buren, vrienden, collega’s ea meedoen? Dat kan!


Aanmelden voor de wedstrijd kan door onderstaand formulier in te vullen.*


 


Aanmeldingen die binnen zijn;