Serious Hot Fools
      BBQ catering, workshops, wedstrijd en demonstraties. 


Low & Slow, Hot & Fast BBQ. Van eenvoud tot culinair hoogstaand.

Catering


Een compleet verzorgde BBQ catering voor al uw genodigden. 

Onze kok's bereiden voor u diverse malse groente-, vlees- en visgerechten op de BBQ en op het buffet staan heerlijke salades, knapperige broodsoorten, huisgemaakte kruidenboter en tapenade.

Of kiest u voor kleine hapjes van de BBQ (Bapas). Alles is mogelijk. Onze barbecue service is ongeëvenaard en zal u zeker tevreden stellen. Twijfel niet en bekijk hieronder de mogelijkheden met betrekking tot onze BBQ catering.

De volgende opties bieden we aan en zijn ook te combineren;

Low & Slow

Low & slow is een manier van barbecuen die is overgewaaid uit de Verenigde Staten en zoals de naam zegt gaart alles op een lage temperatuur en voor een lange tijd. Het meest bekende gerecht hiervan is Pulled Pork. Dit is varkensvlees wat 12 tot 20 uur op een smoker bereid wordt. Of spareribs die ongeveer 6 uur op de smoker liggen.  

Hiernaast maken we ook de wat minder bekende gerechten zoals Brisket, Smokey chicken, Moinkbals, ribroast en nog vele andere opties. Wilt u low & slow en toch snel klaar? Dat kan veelal met vis. Onze gerookte zalm is zo'n optie. 

Hot & Fast

Hot & fast kenmerkt zich door de hoge temperatuur en snelle bereiding. Veel van deze gerechten worden op directe wijze gegrild. Dat wil zeggen boven of op de kolen. De meest bekende gerechten zijn hamburgers, kip kluifjes, steak en nog vele andere mogelijkheden. 

Ook bieden  mogelijkheden die niet zo bekend zijn. Wat dacht u van gemarineerde longhaas of tomahawk op 'cavemanstyle' * gegrild. Ook de wat grotere stukken vlees zoals picanha grillen we graag boven de kolen, maar geven we de juiste garing door deze indirect (niet direct boven de kolen) weg te leggen.  *Cavemanstyle = direct in de kolen. 


Bapas

U wilt met uw gasten eigenlijk meerdere gerechtjes proberen. Bapas is zo'n optie. Hierbij wordt er samen met  u afgesproken hoeveel rondes met hapjes u graag wilt. De hapjes zijn kleine, maar volwaardige BBQ gerechtjes. Hierdoor bent u in staat meerdere BBQ gerechten te proeven. Ons assortiment bevat vlees, vis, vegetarische en dessert gerechtjes van de BBQ. Hieronder een aantal foto's om een beeld bij te krijgen.