Serious Hot Fools
Specialisten in culinaire en American style BBQ


 

Nieuws


Terug naar overzicht

21-9-2022

WK BBQ Culinair in Belgie

Helaas uitgesteld naar 2022, maar dan gaan we zeker ook meedoen! Dit jaar zijn we uitgenodigd om deelnemer te zijn van het WK BBQ Culinair in België. Zeer vereerd en enthousiast om met 90 andere teams uit de wereld onze gerechten te presenteren.Terug naar overzichtWij zijn catering bedrijf Serious Hot Fools, vier getalenteerde enthousiastelingen uit Zwolle en Dalfsen  met passie voor koken op open vuur. We laten je kennismaken met en genieten van de smaak van authentieke barbecue gerechten. We werken zoveel mogelijk met lokale en pure producten en we bereiden alle kruidenmengsels, sauzen en salades zelf.

Ons team wordt tijdens wedstrijden, maar ook bij cateringen geregeld aangevuld met enthousiaste BBQ’ers uit onze vriendenkring. 

Elk teamlid is dankzij zijn eigen specialisatie een waardevolle aanvulling van het team. Dankzij onze onbevangenheid, passie, durf, verrassende smaakcombinaties en opmaak eindigden we de afgelopen drie jaar bij nationale culinaire barbecue wedstrijden op de tweede plaats.  
Lid en partner van SBWN als organisator van culinaire BBQ wedstrijden door Nederland heen. 

http://www.sbwn.nl

 

 

  


 

Nieuws

Er zijn momenteel geen berichten.