Serious Hot Fools
Specialisten in culinaire en American style BBQ


 

Nieuws


Terug naar overzicht

02-01-2021

Covid-19

Vanwege Covid-19 zijn er geen cateringen mogelijk. Wij wachten het moment af dat er weer ruimte is om onze diverse catering activiteiten uit te kunnen voeren. Natuurlijk staan we open voor gesprekken en offertes. Er worden geen kosten opgevoerd todat er daadwerkelijk een catering is.Terug naar overzichtWij zijn catering bedrijf Serious Hot Fools, vier getalenteerde enthousiastelingen uit Zwolle en Dalfsen  met passie voor koken op open vuur. We laten je kennismaken met en genieten van de smaak van authentieke barbecue gerechten. We werken zoveel mogelijk met lokale en pure producten en we bereiden alle kruidenmengsels, sauzen en salades zelf.

Ons team wordt tijdens wedstrijden, maar ook bij cateringen geregeld aangevuld met enthousiaste BBQ’ers uit onze vriendenkring. 

Elk teamlid is dankzij zijn eigen specialisatie een waardevolle aanvulling van het team. Dankzij onze onbevangenheid, passie, durf, verrassende smaakcombinaties en opmaak eindigden we de afgelopen drie jaar bij nationale culinaire barbecue wedstrijden op de tweede plaats.  
Lid en partner van SBWN als organisator van culinaire BBQ wedstrijden door Nederland heen. 

http://www.sbwn.nl

 

 

  


 

Nieuws

Er zijn momenteel geen berichten.